Patiënten

Vervoer naar het RIF

Openbaar vervoer
Het RIF is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U stapt uit tegenover het RIF bij de eerste halte op de Borniastraat (halte Sierksmastraat). U kunt ook uitstappen aan de Oostergoweg (halte Borniastraat).
Voor meer informatie over vertrektijden kijkt u op
http://9292OV.nl

Eigen vervoer
Het RIF is gevestigd naast het Medisch Centrum Leeuwarden en heeft een eigen hoofdingang, gelegen aan de Borniastraat 36. Bij de hoofdingang zijn parkeerfaciliteiten voor patiënten en hun begeleiders. Bij al uw bezoeken ontvangt u een uitrijkaart voor het parkeerterrein, waardoor u gratis kunt parkeren.

Voor de routebeschrijving naar het RIF: >> lees verder

Taxivervoer en vergoedingen.
Of u in aanmerking komt voor een vergoeding van de reiskosten naar het RIF hangt af van uw zorgverzekeraar. Wij adviseren u om voor het eerste bezoek aan het RIF bij uw zorgverzekeraar hierover informatie in te winnen en een aanvraagformulier voor vergoeding vervoerskosten van uw zorgverzekeraar mee te nemen naar het RIF.

Aan het eind van uw behandeling kunt u bij de doktersassistenten een brief met de data van uw bezoeken aan het RIF meekrijgen, die verstuurd kan worden naar uw zorgverzekeraar.

Borniastraat 36 8934 AD Leeuwarden - Tel +31 (0)58 286 66 67
Copyright © 2024