Patiënten

Routebeschrijving

 Vanuit Heerenveen: Volg de A32, deze gaat bij Wirdum over in de N32. Neem de afslag 17 Leeuwarden - Zuid. Op de rotonde neemt u de 2e afslag naar de Overijsselse laan. Ga verder op de Overijsselse laan. Direct na de brug over het Van Harinxmakanaal gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u meteen linksaf de Oostergoweg op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtsaf de Borniastraat in en na 50 meter opnieuw rechtsaf. Het RIF staat op het ANWB bord en u ziet het gebouw en het parkeerterrein van het Radiotherapeutisch Instituut Friesland meteen aan uw linkerhand. 

Vanuit Drachten: Neem vanaf de N31 de afrit richting Wergea/Leeuwarden-Oost. Volg de twee linker rijstroken om linksaf te slaan naar de Aldlânsdyk. Volg de rechterrijstrook om rechtsaf te slaan naar de Oostergoweg. U bent dan het MCL en het benzinestation al gepasseerd. Op de Oostergoweg slaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf de Borniastraat in en na 50 meter opnieuw rechtsaf. Het RIF staat op het ANWB bord en u ziet het gebouw en het parkeerterrein van het Radiotherapeutisch Instituut Friesland meteen aan uw linkerhand.

Vanuit Dokkum: Als u aan uw linkerzijde langs de eerste buitenwijk (Camminghaburen) van Leeuwarden rijdt, slaat u bij de eerste verkeerslichten linksaf. Volg de Anne Vondelingweg tot het einde. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf de Aldlânsdyk op, u passeert het Drachtsterplein en u rijdt door tot u het MCL en het bezinestation gepasseerd bent. Dan slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf de Oostergoweg op. Op de Oostergoweg slaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf de Borniastraat in en na 50 meter opnieuw rechtsaf. Het RIF staat op het ANWB bord en u ziet het gebouw en het parkeerterrein van het Radiotherapeutisch Instituut Friesland meteen aan uw linkerhand.

Vanuit Holwerd, Stiens: Bij binnenkomst in Leeuwarden rijdt u rechtdoor tot de kruising Troelstraweg – Valeriusstraat. Bij het verkeerslicht slaat u rechtsaf en rijdt door tot het Europaplein. Op het Europaplein neemt u de afslag naar de Heliconweg. U rijdt alsmaar rechtdoor en u passeert het FEC (rotonde-brug-rotonde), het spoorviaduct en de Julianalaan. Bij het verkeersplein gaat u rechtdoor bij de stoplichten en u sorteert voor naar links. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat u linksaf, u bevindt zich op de Oostergoweg. Op de Oostergoweg slaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf de Borniastraat in en na 50 meter opnieuw rechtsaf. Het RIF staat op het ANWB bord en u ziet het gebouw en het parkeerterrein van het Radiotherapeutisch Instituut Friesland meteen aan uw linkerhand.

Vanuit Harlingen: Neem de afrit richting Leeuwarden/Deinum/Bolsward/N359 vanaf de N31. Ga verder op de Johannes Brandsmaweg/Westelijke invalsweg. Deze gaat over in de Hendrik Algrawei. Bij de stoplichten aan het einde van deze weg slaat u linksaf de Overijsselselaan op. Direct na de brug over het Van Harinxmakanaal gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Bij de eerstvolgende stoplichten slaat u linksaf, u bevindt zich op de Oostergoweg. Op de Oostergoweg slaat u bij het eerste stoplicht rechtsaf de Borniastraat in en na 50 meter opnieuw rechtsaf. Het RIF staat op het ANWB bord en u ziet het gebouw en het parkeerterrein van het Radiotherapeutisch Instituut Friesland meteen aan uw linkerhand.

Borniastraat 36 8934 AD Leeuwarden - Tel +31 (0)58 286 66 67
Copyright © 2024