Nieuws
2023-04-14 13:50:00

SMS-herinnering

14 april 2023

Vanaf zondag 16 april 2023 wordt een SMS naar patiënten gestuurd ter herinnering aan een (telefonisch) consult of follow-up. De dag voor de afspraak wordt deze herinnerings-SMS automatisch verstuurd naar de patiënt en de bij het RIF geregistreerde contactpersoon van de patiënt.

Deze SMS-herinnering wordt alleen verstuurd voor (telefonische) consulten en follow ups, niet voor bestralingsafspraken of therapiecontroles tijdens de behandelingsperiode.

Mocht u als patiënt of contactpersoon bezwaar hebben tegen het gebruik van uw mobiele telefoonnummer voor het versturen van deze SMS herinnering, kan u dit bij uw bezoek of telefonisch doorgeven.

Het is  de verantwoordelijkheid van u als patiënt  of contactpersoon dat eventuele wijzigingen worden doorgegeven aan het RIF. Mochten er gegevens veranderen zoals: telefoonnummer, adres, huisarts of verzekering gelieve deze dan z.s.m. te melden.

Het RIF zal met alle zorgvuldigheid betrachten de mobiele telefoonnummers van patiënten en contactpersonen  up to date te houden, maar is niet aansprakelijk voor het niet bekend zijn of niet geregistreerd staan van (wijzigingen in) telefoonnummers. Aan de ontvangen SMS-herinnering kunnen geen rechten worden ontleend.